banner

kosteloos ontwikkeltraject bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur

Voor wie? 

Iedereen tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het is voor mensen met een opleidingsniveau t/m MBO 2. Dat zijn mensen die geen opleiding of basisonderwijs hebben afgerond, een vmbo-opleiding hebben afgerond of een mbo 1/entree of mbo 2 hebben afgerond. Dan kan je kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. 

Wil je weten wat jouw kansen zijn in de snel veranderende arbeidsmarkt? Welke stappen kun je zetten om je verder te ontwikkelen? Wat heb je in de toekomst nodig om inzetbaar te blijven? Meld je dan nu aan! 

Vanaf 1 april 2022 wordt het STAP Ontwikkeladviesr door de overheid beschikbaar gesteld. Je kunt je nu vast aanmelden en daarmee je eigen ontwikkeladvies claimen. Wij vragen dan direct de subsidie voor je aan. 

meld je direct aan voor jouw (gratis) ontwikkeladvies.  

 

Toelichting van Minister Koolmees: 

“Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Met zo'n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Meer weten? Meld je gelijk aan. 

New list