banner

kosteloos ontwikkeltraject bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur

Voor wie? 

Iedereen tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd kan kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Werknemers in loondienst, flexwerkers, schoolverlaters, maar ook zelfstandigen en zzp'ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL leert door gratis een ontwikkeltraject volgen. 

Wil je weten wat jouw kansen zijn in de snel veranderende arbeidsmarkt? Welke stappen kun je zetten om je verder te ontwikkelen? Wat heb je in de toekomst nodig om inzetbaar te blijven? Meld je dan nu aan! 

Vanaf 1 december 2020 wordt er door de overheid weer een nieuwe subsidieronde beschikbaar gesteld. Je kunt je nu vast aanmelden en daarmee je eigen ontwikkeladvies claimen. Wij vragen op 1 december de subsidie voor je aan. 

meld je direct aan voor jouw (gratis) ontwikkeladvies.  

 

Toelichting van Minister Koolmees: 

“Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Met zo'n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Meer weten? Meld je gelijk aan. 

New list