banner

Regisseren is vooruit kijken

je eigen loopbaan regisseren

Hoe mooi zou het zijn om zelf je eigen loopbaan te regisseren. Doen waar je echt goed in bent. Jezelf ontplooien. De beste versie van jezelf willen zijn. Geef je carrière een boost. Neem dan nu de regie in handen en ga doen wat jou gelukkig maakt! We begeleiden je daarbij graag en het is nu nog gratis ook!

Dankzij de subsidie 'NL leert door' van de overheid word je nu in de gelegenheid gesteld om gratis ontwikkeladvies te krijgen. Vanaf 1 december 2020 is dit tijdelijk weer mogelijk. De drempel is nu wel heel erg laag om na te denken over je toekomst en de regie in handen te nemen. Wij begeleiden je in dit proces, je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Juist in deze tijd van crisis, met grote veranderingen en onzekerheden, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je eigen ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

Een goede adviseur kan je een spiegel voorhouden en je net dat duwtje in de juiste richting geven. De overheid biedt nu de kans om een gratis loopbaanadvies te krijgen.

Als je jezelf in één van onderstaande punten herkent, helpen wij je graag verder!

  • Ben ik gelukkig met de keuzes die ik heb gemaakt in mijn loopbaan?
  • Ik ben net klaar met mijn studie en hoe ziet de route naar de beste carrièrekansen eruit?
  • Je vraagt je af: Wie ben ik, Wat wil ik, Wat kan ik?
  • Ik wil me verder ontwikkelen, maar weet (nog) niet helemaal wat ik wil.
  • Wat zijn eigenlijk mijn interesses en waar liggen mijn kwaliteiten?
  • Eigenlijk wil ik wat anders, maar ik weet niet zo goed wat en hoe.
  • Ik hebt een prima baan, maar wil toch graag eens nadenken over andere opties. Wat is een goede volgende stap in mijn carrière?
  • Hoe ziet mijn droombaan eruit en hoe kom ik er?

Claim nu je persoonlijk ontwikkeladvies

Het programma

 

Voor wie?

Iedereen tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd kan kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur.

Wil je weten wat jouw kansen zijn in de snel veranderende arbeidsmarkt? En welke stappen je kunt zetten om je verder te ontwikkelen en wat je in de toekomst nodig hebt om inzetbaar te blijven? Meld je dan nu snel aan!

Vanaf 1 december heeft de overheid weer nieuwe subsidie beschikbaar gesteld. Je kunt je nu alvast aanmelden. Dan vragen wij meteen op 1 december de subsidie voor je aan. Let op: OP = OP! 

 Ik wil een online kennismakingsgesprek

 

New list

Onze klachtenprocedure

Mocht een traject toch niet helemaal gelopen zijn zoals verwacht, dan is het goed te weten dat wij aangesloten zijn bij het NOLOC en ook hun gepubliceerde klachtenprocedure volgen. Voor meer informatie over onze klachtenprocedure kijk verder op: 

Onze-Klachtenprocedure